Sturla Berg-Johansen


Sturla Berg JohansenI en årrekke har Sturla Berg-Johansen sjarmert publikum i senk med sitt vinnende vesen, komiske teft og beundringsverdige innlevelse - det være seg som komiker, entertainer og programleder.

Sturla ble Årets Beste Standupkomiker under Komiprisen i 2002, og regnes som en av Norges beste komikere.
Han innehar allsidighet med sin brede erfaring innen teater, revy, show og TV samt stadige oppdrag som konferansier, toastmaster og foredragsholder. Som komiker snakker han om alt mulig, setter ting på spissen og skaper debatt. Han foretrekker selvironi fremfor å henge ut andre kjendiser.

Han opptrer som toastmaster og konferansier sammen med pianisten, Bjørn Olaf Olsen, og skaper en uforglemmelig kveld med en herlig blanding av standup og musikalske innslag.
I foredragssammenheng tar han nådeløst utgangspunkt i sitt eget liv. Han har en ekstrem og spesiell historie å fortelle. Med utspring i egne erfaringer setter han fokus på menneskers redsel for å oppfattes egoistiske, føle skyld og skamme seg over egne handlinger.

Foredraget til Sturla er direkte og dønn ærlig. Sturla har en unik evne til å tilpasse seg publikum og tar ting på sparket med stor suksess!

Share Sist oppdatert fredag 01. juni 2018 18:09

Miit as • Treskeveien 1 • 4043 Hafrsfjord • Telefon +47 51 55 44 90 • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Design og tilrettelegging av Hjelseth Computers