Jon Ensor

jon ensor 2.jpg jon ensor.jpg

Elegant, underholdende, og uforglemmelig. Han er en “Professional Guest” og hans opptreden er langt mer enn det han gjør på scenen. Både på store og små arrangementer blander Jon seg med gjestene og viser elegant sitt utrolige talent. Enhver gjest får mer enn bare underholdning – å møte “the guest” er en opplevelse man kommer til å snakke om i årevis.

Interessen for den psykologiske siden av tryllekunsten kommer tydelig fram i Jons opptreden på scenen. Showet er meget underholdende, unikt og fengende. Jon er født i Oxfordshire England, og først ble briten meget populær blant England’s Aristokrati og London’s “rich and famous”. Han har opptrådt både for kongelige og Hollywood-stjerner, og er med på mange av de mest eksklusive private arrangementer – blant dem Petter Stordalen sitt bryllup i Marrakesh, juni 2010.

Etter at han flyttet til Norge i 2008, har Jon opptrådt for næringslivet både i inn- og utland. Vil du gi dine gjester en uforglemmelig opplevelse, ta kontakt i dag for magi, tankelesning og andre psykologiske triks, fremført med sjarm og humor!

Share Sist oppdatert fredag 01. juni 2018 17:55

Miit as • Treskeveien 1 • 4043 Hafrsfjord • Telefon +47 51 55 44 90 • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Design og tilrettelegging av Hjelseth Computers