SISTE NYTT

10 AUGUST, 2014

SINGAPORE

Anne Gry Ringen

Prosjekt initiativtaker

"Vi vil gi barn muligheten til å være barn" 

rom barn

Noen ganger handler det om de enkle tingene. Som å spille fotball, telle bakover og studere insekter på nært hold. Vi ønsker å gi barn muligheten til å være barn. Det trenger ikke å dreie seg om terapeutiske behandlinger eller kompliserte modeller. Det kan også dreie seg om å gi barn som lever under vanskelige forhold og vold, muligheten til å være akkurat som et hvilket som helst barn. Det er grunnen til at vi støtter prosjekter som disse:

After School Programs for At-Risk and Roma Children, som tilbyr et trygt miljø for barn med fokus på å styrke læringsnivået til barn i skolealder hovedsakelig igjennom lek. Målet er å hjelpe barn til opprettholde og utvikle utdanningsnivået sitt, slik at de har muligheten til å fortsette i klassetrinnet sitt sammen med sine jevngamle venner. Programmet tilbyr også foreldre hjelp til å se verdien, samt bistå sine barn med lekser og andre skolerelaterte aktiviteter.

I gjennom dette programmet bistår lærere og andre frivillige med relevant kompetanse 100 barn med daglige aktiviteter etter skoletid. Og det er bare igjennom støtte fra andre de har muligheten til å gjennomføre det.

Alle barn har rett til å være barn. Og alle barn har rett til å gå på skole.

/Anne Gry    

Share Sist oppdatert søndag 10. august 2014 08:40

Miit as • Treskeveien 1 • 4043 Hafrsfjord • Telefon +47 51 55 44 90 • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Design og tilrettelegging av Hjelseth Computers