Erica Grunnevoll

erica_grunnevollErica er en liten kvinne med mye trøkk og tyngde.
I en årrekke har hun vært en ettertraktet foreleser, inspirator, kursleder, prosessleder og mekler.

Erica har en teologisk embetseksamen i bunn, og arbeidet i flere år som prest i den norske kirke. I sin prestetid fikk hun erfaring fra fengsel, forsvar, FN-styrkene og oljeplattformerErica har tidligere arbeidet som prest i Forsvaret og Den norske kirken. 

Noe av det som gjør henne så ettertraktet som foreleser er hennes evne til å få frem dybde og kløkt på en hverdagslig og jordnær måte. Erica skaper gjenkjennelse, hun levendegjør. Erica bringer - gammel som ung, medarbeider som leder, praktiker som teoretiker – inn i det levende liv. Det gjør hun på sin enkle måte ved en god kombinasjon av lun humor og dyp refleksjon.  

Mennesker ler når de lytter til Erica, de rødmer, ser ned, kikker på kollegaen, nikker. De kjenner deg igjen, for det er deres hverdag hun både beskriver og berører. Erica kaller en spade en spade, hennes foredrag er fri for flosker, enkle oppskrifter og hippe trender. Erica er mangfoldig og allsidig, hun har en egen evne til å fange opp kjernen i kundens situasjon og sette den i fokus for sine foredrag. Derfor har ikke Erica ferdige foredragsmanus, hun tilpasser og skreddersyr ift kundens behov.

Noen av temaene Erica omhandler er:
- Stolt, glad og nyttig.
- Ta tak i egen arbeidsdag, veien til arbeidsglede og overskudd!
- Positiv ansvarlighet.
- På talefot.
- Etikk - mer enn fy og nei og dårlig samvittighet?
- Fremtiden er det eneste sted vi kan gå til; handlingskompetanse i endringens verden.
- De utfordrende samtalene.
- Tatt av tiden, press uten stress?
- Leder, eller bare sjef?
- Du er mer enn fag, relasjoner og påvirkning.

Alle foredragene tar utgangspunkt i de menneskelige aspektene ved jobbsituasjonen. For å kunne fungere optimalt, yte, løse oppdrag og samhandle under variable rammevilkår, er det viktig for både ansatte og bedriften å kunne håndtere de menneskelige sider ved jobbhverdagen på den mest hensiktsmessige måte.

Erica bruker eksempler som er lett gjenkjennelige. Hun er dyktig til å skape begeistring og gi innspill til refleksjon og ettertanke.

Share Sist oppdatert søndag 16. mars 2014 08:13

Miit as • Treskeveien 1 • 4043 Hafrsfjord • Telefon +47 51 55 44 90 • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Design og tilrettelegging av Hjelseth Computers