Reisegarantifondet


I dagens marked vrimler det av aktører som tilbyr sine reisetjenester av ulike slag.
Det er ikke enkelt å velge.

Er du usikker på om firmaet som du bruker i dag, eller det du har lyst til å benytte, driver innenfor bransjens lover og regler?
Som arrangør av pakkereiser (hotell, transport, aktiviteter, konferanser, foredrag og lignende) har miit den lovpålagte garantien som kreves, og er medlem av Reisegarantifondet.

 Neste gang du bestiller et arrangement, spør eller se etter logoen til Reisegarantifondet.

 

           reisegaranti fondet
           

 Er du usikker på om din leverandør er medlem, sjekk www.rgf.no

 
Om Reisegarantifondet

Stiftelsen Reisegarantifondet administrerer reisegarantiordningen i Norge.

Våre viktigste oppgaver er å sørge for at arrangører av pakkereiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert sine forskuddsbetalinger og/eller en alternativ hjemreise når en arrangør går konkurs.

Det følger av pakkereiseloven at en arrangør eller en formidler av pakkereiser er pålagt å stille individuell garanti (normalt i form av en bankgaranti) til Reisegarantifondet. Garantipliktige skal også betale et årsgebyr.   

Alle som har kjøpt en garantipliktig reise hos en som har stilt reisegaranti, kan kreve refusjon fra Reisegarantifondet dersom reisen blir avlyst som følge av konkurs eller akkord hos arrangøren.  

Den daglige ledelse av fondet ivaretas av Advokatfirma Arild Friestad v/advokat Signe Eriksen.

Vi ønsker dere alle en glad dag.

Share Sist oppdatert søndag 16. mars 2014 08:13

Miit as • Treskeveien 1 • 4043 Hafrsfjord • Telefon +47 51 55 44 90 • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Design og tilrettelegging av Hjelseth Computers