Out & About in Norway

Out & About in the World

Let the Event begin...

High Profile & Exclusive

Kringler Gjestegård

Med et bølgende kulturlandskap og elven Leira som slynger seg rundt Kringler, opplever du en sjelfull atmosfære med røtter i historien. De historiske røttene og kulturlandskapet er fundamentet for driften på Kringler. Den rolige atmosfæren og landlige idyllen bidrar til opplevelse og læring for sinn, kropp og sanser. 

På Kringler er det topp moderne kurs- og konferansesenter med alle fasiliteter som kjøkken, spisesal, møterom for små og store grupper og hyggelige salong. På Kringler opplever du en unik atmosfære hvor tradisjoner møter nyskapning.

Beliggenheten gjør at Kringler har mange aktiviteter hele året. Med utgangspunkt i naturen, med elva Leira som svinger seg rundt gården, er det opparbeidet et utfordrende og variert aktivitetsområde for gjestene. Aktivitetene innbyr til samarbeid og mestring, samtidig som vi igjennom korte og lengre økter kan gi dere refleksjon og kunnskap om arbeidshelse. Kringler ligger ca. 15 min kjøring fra Gardermoen.

peisestua-slide-940x390.jpg kringler-spisesal-avlang-940x390.jpg peisestua-1024x681.jpg

Share Last Updated on Monday, 17 March 2014 18:12

Miit as • Treskeveien 1 • 4043 Hafrsfjord • Telefon +47 51 55 44 90 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Design and facilitation by Hjelseth Computers